MUZIEK

Mijn eerste passie is de muziek, de gitaar, het schrijven en arrangeren van liedjes, samen met anderen muziek maken, luisteren naar muziek, werken in een muziekstudio, inspireren en motiveren van anderen, mijn passie en kunde overdragen in het geven van gitaarles, nieuw muzikaal talent ontdekken en dit talent een podium geven en zelf ook weer geïnspireerd raken.

Meer dan 45 jaar speel ik gitaar en componeer en schrijf liedjes. Een 40 tal eigen composities heb ik ondergebracht bij de Buma|Stemra, waar ik lid van ben. Sinds ik actief ben in de muziek heb ik in verschillende muziekgroepen gezeten en met diverse musici samengewerkt.
In diverse muziekstudio's heb ik mijn werk opgenomen. Inmiddels heb ik 1 lp (Munich Records, Fendal Soundstudio, Loenen a/d Vecht, 1976) en 7 cd's (Jacobiberg Arnhem, Studio Sound Enterprise Weesp, Farmsound Studio Heelsum, Studio A60 Didam (1997 t/m 2018) op mijn naam staan ( > Muziek).

4x per jaar organiseer ik akoestische concerten op zondagmiddag in Huize Vredenburg in Westervoort en boek ik artiesten voor deze concerten.

Van 2011 t/m 2016  heb ik gitaarles gegeven, van jong tot oud, van Pink Floyd tot Taylor Swift.